Ліна Костенко. Записки українського самашедшого

Можу дати почитати роман Ліни Костенко «Записки українського самашедшого». У книзі всі сторінки на місці (а це більше 400) й нічим не заляпані ;)

Якщо комусь цікаво — звертайтеся!

17 коментарів

Вікторія Яшан
класно)
а я шукала-шукала, щоб не роздруковувати…
і таки замовила
бо така неперевершена книга має бути у кожного вдома
Віталія Козменко
маю сумніви щодо того, що ця книга неперевершена… Вона мене особливо не вразила, взагалі чекала чогось більшого від роману Ліни Костенко
Олег Герман
Тому й хочете її позбутися?=)
Віталія Козменко
;) Ні, хочу дати можливість іншим оцінити цю книгу.
Лілія Шутяк
Підтримую Віталію. Слабенька книжка. Колись давно писала про неї: molbuk.ua/vnomer/kultura/34518-bozhevillja-po-ukrayinski.html
Ярослава Шеремета
чесно кажучи, книга, особисто мені, здалася важкою для сприйняття, багато негативних емоцій викликає отой бідолашний програміст, якого всі пилять вдома і на роботі, так ще й в державі бардак. Як на мене, ми не готові поки що цілком осмислити все, що там пише Л. Костенко.
Максим Пансик
Що саме цікаве, не дуже сподобався роман представникам саме тих професій, які на його рядках завуальовано показані служителями культу зомбування. Що ж, головне любов і визнання звичайного думаючого читача. Оцінка його дуже часто не співпадає із оцінкою великих літературознавців, критиків і журналістів.
Віталія Козменко
напевно варто зауважити, що ось ці великі літератуознавці, критики і (можливо) журналісти читають більше, аніж пересічний думаючий читач, бо це їхня (грубо кажучи)робота. Відповідно, мають з чим порівнювати у сучасній світовій літературі, а не лише вітчизняній.
Максим Пансик
Читати багато — де мірило, читати багато — не означає читати якісне. Порівнювати світове і вітчизняне — де об'єктивність.
Олег Герман
Чув десь приказку, що про смаки не сперечаються…
Роман Стадник
http://toloka.hurtom.com/viewtopic.php?t=20176
посилання на електронний варіант книжки, сам її читав теж з планшета. в цілому книжка справляє гнітюче враження і переповнена депресивними сентенціями і безвихідною злобою, яка сочиться з тексту, хоча інколи трапляються цікаві думки і блискучі формулювання. на мою скромну думку, Костенко вже давно і впевнено скотилась у маразм, але тут нічого страшного немає, бо це чекає нас всіх.
Михайло Шморгун
У нас є люди, які в маразм після 16 скочуються… і нічо. нормально…
Лілія Шутяк
А головне — не помічають своєї хвороби. Думають, ніби це нормально…
Роман Стадник
старушка довго трималась)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте