Нестор Махно. Воспоминания

В якості ініціатора проекту буккросингу «ВКурсі» — першим пропоную двотомне репринтне видання 1991 р. спогадів Нестора Махна «Воспоминания» 1929 і 1936 рр. (російською мовою). Стан книг хороший, помітно пошкоджено лишень край палітурки першого тому. Віддам задарма або дам почитати тому, хто цікавиться історією російського та українського революційного руху. За книгами звертатись приватним повідомленням, коментарем або іншим доступним способом. Нижче — фотографії та бібліографічний опис видання:

Махно Н. Русская революция на Украине (От марта 1917 г. по апрель 1918 год) / Нестор Махно. — Киев: Україна, 1991. — 220 с.



Махно Н. Под ударами контр-революции (апрель-июнь 1918 г.) / Нестор Махно. — Киев: Україна, 1991. — 350 с.


8 коментарів

Максим Пансик
Візьму для прочитання і опісля передам іншому.
Олег Тудан
Я бы забрал навсегда, жаль мне нечего предложить стоящего взамен.
Святослав Вишинський
Приходьте сьогодні в «Literatur Cafe» на 18:00 на «Смерть автора» або на 19:00 на показ «Brand New World» — візьму книги. При потребі можу також залишити їх там до запитання.
Олег Тудан
Избегаю подобных мероприятий, уж простите. Можете оставить там, я заберу. Если читаете это пост-фактум — заберу, когда и где скажете.

Спасибо.
Олег Тудан
Предисловие Волина? Именно Волина?

Я точно забираю.
Святослав Вишинський
Автор передмови всюди підписаний як «Волин», без імені. Оскільки книга є фотокопією паризького видання, то можна судити, що це саме Всеволод Волин, який після Громадянської війни жив у Франції. Він упорядкував другу і третю частину спогадів, тоді як перша вийшла без передмов і необхідного редагування. Сконтактуємо приватно, віддам Вам книги у володіння.
Святослав Вишинський
P.S. Днями бачив таке ж видання на ринку «Петрівка» в Києві — ціна двох томів (практично нових, в ідеальному стані) сягала 200 грн. Хоча на букіністичному ринку, переконаний, можна віднайти дешевше.
Олег Тудан
Забрал. Спасибо Святославу за книги.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте